3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinliklerine katıldık

Büyükçekmece´de İSMAİL ÇİLE EĞİTİM UYGULAMA OKULU´nun ev sahipliğinde gerçekleşitirilen 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinliğine okulumuz İşaret diliyle İstiklal Marşı, Yöresel Halk Oyunları Dans Gösterisi ve İşaret Dili çevirmenliği ile katıldı.

Ekim Ayından itibaren halkoyunları kursu alan öğrencilerimiz duymamalarına rağmen büyük bir başarıya imza atıp ritimlerle 3 farklı yörenin halk oyunlarını başarı ile sergilediler. Halk Oyunu topluluğumuzdaki öğrencilerimiz; Sait-Burak-Ufuk-Ersin-Ramazan-Ahmet-Özgür-Ramazan-Kadir-Oğuzhan-Emrullah-Turgut´a teşekkürlerimizi ve Halk Oyunu Eğitmenimiz´e de şükranlarımızı sunuyoruz.

Tüm etkinlik boyunca program sunucusuyla beraber işaret dilinde sunan okulumuz Bilgisayar Öğretmeni Aslı Öğretmenimize de teşekkür ederiz.

Kuyumculuk Teknolojileri Alanı öğrencilerinin el emekleri Takı Tasarımları ve Bilişim Teknolojileri Alanı Öğrencilerinin Grafik Tasarımlarının sergilendiği sergi masamız da ziyaret edenlerden büyük ilgi gördü.

Program sonunda Büyükçekmece İl Milli Eğitim Müdürü özel teşekkürlerini bildirdi.

Programda emeği geçen herkese teşekkürlerimizi borç biliriz.

Yayın: 13.12.2016 - Güncelleme: 15.10.2021 15:56 - Görüntülenme: 1310