KAHVALTI YAPMADAN DERSE BAŞLAMIYORUZ

Çocuklarımızın fiziksel ve zihinsel gelişimleri açısından öğün kültürü çok önemlidir. İstanbul gibi büyük bir şehirde eğitim ve öğretime devam eden öğrencilerimiz yaşadıkları şehrin doğurduğu "zaman" sıkıntısı sebebiyle okula bazen kahvaltı yapmadan gelmiş olabiliyorlar. Gelişim aşamasındaki öğrencilerimizin karşılaştıkları bu tür bir sıkıntıyı önlemek amcıyla Okul Müdürü Servet AKIN'nın aldığı inisiyatif ve okulun elverdiği imkanlar dahilinde okulumuz "Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı" öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan simitler her sabah ilk derse girerken tüm öğrencilerimize dağılıyor. Böylece özellikle kahvaltı yapamadan okulumuza gelen öğrencilerimizin ihtiyacı giderilmiş oluyor. Sonuç olarak öğrencilerimizin hem gelişimine katkıda bulunulurken hem de öğrencilerimiz derse daha fazla motive ve konsatre olabiliyorlar.

Yapılan bu güzel etkinlik için Okul Müdürümüz Servet AKIN'a, Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı öğretmen ve öğrencilerine okulumuz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ediyoruz.

Yayın: 26.01.2023 - Güncelleme: 26.01.2023 14:15 - Görüntülenme: 153