İSTANBUL / BAKIRKÖY - Bakırköy Özyazıcı Özel Eğitim Meslek Lisesi

Tem

İstanbul İli Büyükçekmece İlçesinde İşitme Engelli Öğrencilerimize Eğitim Öğretim Hizmetinde Bulunan Okulumuz, 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılından İtibaren İstanbul İli Bakırköy İlçesine Taşınacak Olup, Eğitim Öğretim Faaliyetlerine Yeni Yerinde ve Yeni Okulunda Devam edecektir. Taşınma işlemi tamamlandıktan sonra siz değerli velilerimize gerekli bilgilendirme yapılacaktır. Okulumuzu Ziyaret Etmeden Önce Aşağıda Belirtilen İletişim numarasından mutlaka aramanız önemle Duyurulur.

İletişim Numarası: 0543 352 6619

Tem

15 Temmuz 2016'da Demokrasi için Bağımsızlık için canını feda eden şehitlerimize allahtan rahmet ve yaralı gazilerimize şifalar dileriz.

May

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, Türk Gençliğine armağan ettiği 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını Büyük Gurur ve Sevgiyle Kutluyoruz.

May

10-16 Mayıs Engelliler Haftası Kapsamında Okulumuz Öğretmen ve Öğrencileri ile Birlikte, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Bünyesinde Yapılan Farkındalık Yürüyüşü ve Çeşitli Etkinliklerle Engelliler Haftası Kutlama Programı Gerçekleştirilmiştir.

Mrt

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİNİN 107. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLUYOR, BAŞTA GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK, SİLAH ARKADAŞLARI VE TÜM AZİZ ŞEHİTLERİMİZİ MİNNETLE ANIYORUZ.

Mrt

04.03.2022 tarihinde Tüm Eğitim Kurumları ile Eş Zamanı olarak yapılan, Okulumuz Öğretmeni ve Öğrencileri ile Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı Başarılı bir şekilde yapılmıştır.

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Hasan UYGUN'un katılımlarıyla, okulumuz öğretmen ve öğrencileri ile Hayriye Duruk M.T.A.L öğretmen ve öğrencileri ile birlikte çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Ekm

Cumhuriyetimizin kuruluşunu coşkuyla kutluyoruz.

Ekm

24 Ekimde sizlerle biraraya gelmek istiyoruz. Okul Aile Birliği Toplantısına katılımızını bekliyoruz.