Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Etkinliği Kapsamında CNR Fuar Merkezinde düzenlenen Engelsiz Yaşam Fuarı ve Farkındalık Zirvesinde okulumuz öğrencileri İstiklal Marşı ve Telkari etkinliklerine katılmışlar. 5 Aralık Gününde Doğa Hepimizin adlı tiyatro oyunu okulumuz çok amaçlı salonunda sergilenmiştir.

Okulumuzun genel tanıtımı

Haz

2022/2023 Eğitim Öğretim yılında  mezun olan 12 ve 8. sınıf öğrencilerini coşkulu bir mezuniyet töreniyle okulumuzdan uğurladık. Okul binamızı inşa eden ve aynı zamanda okulumuza adını veren Özyazıcı Ailesini de misafir olarak ağırladık. Okul müdürü Servet AKIN ın konuşmasıyla başlayan törende bayrak teslimi ve pasta kesiminin ardından ''Kep Fırlatma'' töreninin ardından çalınan müziklerle öğrenciler coşkulu anlar yaşadılar. Bu güzel organizasyonda emeği geçenlere teşekkür eder mezun olan öğrencilerimize başarılar dileriz.

May

Okulumuz Türkiye'de bulunan tüm özel eğitim meslek liselerinin dahil olduğu ''Sessizliğin Ortak Dili'' adlı e-twinning projesine ortak olmuştur. Proje kapsamında Türk İşaret Dili'nin geliştirilmesi hedeflenmiştir.

May

Atatürk'ün Samsun'a çıkışının 104. yılı ve 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı okulumuzda çoşkulu bir törenle kutlandı.

May

10-16 Mayıs Engelliler Haftası etkinliğimizi Bakırköy Gençlik ve Spor Merkezinde yaptık.

May

27/04/2023 Perşembe günü Türkiye'nin en büyük havacılık ve tasarım festivali olan TEKNOFEST Havacılık Festivaline katılım gösterdik. Atatürk Havalimanı'ndan gerçekleşen festivalde onlarca eser ve tasarım ziyeretçileri heyecanlandırdı. Türk Kuşu,Hürjet, Anka, Togg gibi son yıllarda yerli teknoloji ve havacılık endüstrimizde devrim yaratan tasarımlar öğrenciler tarafından ilgiyle karşılandı.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında okulumuz konferans salonunda düzenlenen törende duygusal anlar yaşandı. Öğrencilerimizin hazırlamış oldukları koreografilerle izleyenleri o günlere götürdü. Çanakkale Zaferinin 108. yılı münasebetiyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Çanakkale'yi geçilmez kılan tüm şehitlerimizi minnetle yad ediyoruz.

Yarıyıl tatili 20 Ocak 2023

KAHVALTI YAPMADAN DERSE BAŞLAMIYORUZ

ENERJİ TASARRUFU HAFTASI

Veli Akademileri

24 KASIM ÖĞRETMNLER GÜNÜ KUTLAMALARI

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü Ölümünün 84.yılında okulumuz öğrencileri ve  aynı binayı paylaştığımız Nefus Nakiboğlu Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencileriyle birlikte şiir ve gösterilerle andık. Birçok etkinliğin gerçekleştiği törende duygusal anlar yaşandı. Atatürk'ü, onun açtığı yolda fikirlerini en iyi şekilde yaşatacak ve koruyacak olan yeni nesilleri görmek herkes için gurur kaynağı oldu.

Cumhuriyetimizin kuruluşunu coşkuyla kutluyoruz.