İSTANBUL / BAKIRKÖY - Bakırköy Özyazıcı Özel Eğitim Meslek Lisesi

1. Projelerimiz Ana Sayfa

Okulumuzun proje geliştirmedeki başarısı bilinmektedir. Avrupa Birliği projeleri konusunda 3 yıl üst üste projelerimiz kabul gördü ve öğretmen ve öğrencilerimiz staj için Avrupa´ya gittiler.

Bu başarı okul içinde geliştirdiğimiz projeler ile devam ediyor.

Projelerimiz hakkında bilgiye bu sayfadan ulaşabilirsiniz.

AB PROJELERİMİZ

Okulumuzun Avurpa Birliği projesi geliştirmekteki başarısı bilinmektedir. Bu konuda tecrübeli öğretmenlerimizin ve bu konuda motive idari personelimizce özveriyle çalışıp geliştirilen projelerimiz her yıl öğrencilerimizin yurtdışında eğitim almalarına olanak sağlıyor. Yeni ülkeler gören öğrencilerimizin vizyonları genişliyor. Hayata daha olumlu bakmaya başlıyor ve hedeflerini büyütüyorlar.

İşte yıl yıl okulumuzda yapılan projelerimizin detay sayfaları:

OKUL İÇİ PROJELERİMİZ

Aşağıda başlıklar halinde sunduğumuz projeler halen devam etmekte olan projelerimizdir. Linklerin üzerlerine tıklayınca açılan dosyalardan bilgi alabilirsiniz.

Yayın: 13.12.2018 - Güncelleme: 15.10.2021 20:57 - Görüntülenme: 1362